Loopbaanbegeleiding

Vraag jij je soms ook af of je jouw job wel écht graag doet?
Heb je soms het gevoel vast te lopen op eender welk aspect?
Twijfel je over wat nu écht je sterktes zijn?

Dan wil ik graag naar jou luisteren en je helpen met loopbaanbegeleiding! Op een rustige manier, in een online omgeving, verdiepen we ons samen in jouw talenten, kwaliteiten en mogelijkheden. Zelfinzicht is immers de eerste stap om het beste uit jezelf te halen. Zo ontdekken we wat jou energie geeft in jouw job en dagelijks leven en wat de mogelijkheden naar de toekomst toe zijn. Samen komen we tot heldere, realistische doelstellingen voor jouw loopbaan!

Benieuwd of loopbaanbegeleiding iets voor jou is? Als je contact met me op neemt beantwoord ik graag jouw vragen. Ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek is mogelijk.

Loopbaancheques

Je gaat ervoor?! Super! Als werknemer of zelfstandige kom je in aanmerking voor loopbaancheques.  Eén cheque kost slechts 45 euro en geeft recht op 4 uren loopbaanbegeleiding.  Je kan de loopbaancheques bestellen via de website van VDAB. Meer info kan je vinden via: https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding/hoe

Ik kijk alvast uit naar onze ontmoeting!

In samenwerking met:

Enkele getuigenissen:

Ik wist dat het moment waarop ik moest springen nu eindelijk gekomen was. Na vele voor mij ‘zinloze’ jobs moest … Continue reading >Jasmien A.

Jasmien A.

Ik volgde loopbaanbegeleiding bij Klaartje van Mindswap en was hier heel tevreden over! Alles werd op mijn tempo gestructureerd aangepakt … Continue reading >Elke V.

Elke V.

Bedankt voor de interessante loopbaanbegeleiding. Ik vond het erg professioneel en voelde me zeer op mijn gemak. Ik kreeg terug … Continue reading >Sarah D.G.

Sarah D.G.

Ik voelde me zelden zo welkom tijdens een begeleiding of coaching. Ik leerde mezelf beter en beter kennen, en ontdekte … Continue reading >Erwin M.

Erwin M.