Loopbaanbegeleiding

Vraag jij je soms ook af of je jouw job wel écht graag doet? Heb je soms het gevoel vast te lopen op eender welk aspect? Twijfel je over wat nu écht je sterktes zijn? Dan wil ik graag naar jou luisteren! Op een rustige manier, in een groene omgeving, verdiepen we ons samen in jouw talenten, kwaliteiten en mogelijkheden. Zelfinzicht is immers de eerste stap om het beste uit jezelf te halen. Zo ontdekken we wat jou energie geeft in je job en dagelijks leven en wat de mogelijkheden naar de toekomst toe zijn. Samen komen we tot heldere, realistische doelstellingen voor jouw loopbaan!

 

Benieuwd of loopbaanbegeleiding iets voor jou is? Contacteer ons en we beantwoorden graag jouw vragen. Ook een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek is mogelijk.

Je gaat ervoor?! Super! Bestel je loopbaancheques via VDAB. Eén cheque kost slechts 40 euro en geeft recht op 4 uren loopbaanbegeleiding.
Meer info kan je vinden via: https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding/hoe

We kijken alvast uit naar onze ontmoeting!

In samenwerking met:

Enkele Testimonials:

Ik wist dat het moment waarop ik moest springen nu eindelijk gekomen was. Na vele voor mij ‘zinloze’ jobs moest het maar eens gaan gebeuren dat ik mijn eigen pad koos. Toch was het pas tijdens een oriëntatietraining bij Klaartje dat ik die extra schop onder mijn kont kreeg. Zo’n training geeft in een veilige … Continue reading Jasmien A.

Jasmien A.

Ik volgde loopbaanbegeleiding bij Klaartje van Mindswap en was hier heel tevreden over! Alles werd op mijn tempo gestructureerd aangepakt en ik kreeg vele eyeopeners. Ik weet nu hoe ik verder kan! Een aanrader!

Elke V.

Bedankt voor de interessante loopbaanbegeleiding. Ik vond het erg professioneel en voelde me zeer op mijn gemak. Ik kreeg terug zin om de zaken aan te pakken!

Sarah D.G.

Ik voelde me zelden zo welkom tijdens een begeleiding of coaching. Ik leerde mezelf beter en beter kennen, en ontdekte welke richtingen ik (terug) uit kan gaan. Ik kreeg heel wat nieuwe inzichten. Ik kan deze professionele en laagdrempelige aanpak zeker aanraden aan iedereen die op een bepaalde manier ‘vastzit’. Veel succes en hartelijk dank, … Continue reading Erwin M.

Erwin M.